sv.e-administracja.net

Korta sex stories 2020

Card image cap

Rest Stop Encounter

Min far och jag var på en lång vägresa för att se mina morföräldrar i Florida och vi hade kört i några timmar nu. Jag kastade och försökte sova, men kunde inte för att solen var ute och strålade upp sina heta strålar i den svarta bilen. Vi reste i bilen i absolut tystnad. Min pappa och jag gick inte precis med.

Card image cap

Bad överraskning för fru

Lisa och jag hade varit gift omkring 4 månader när vi blev intresserade av att svinga. En onsdag berättade hon att hon ville ta reda på hur det var att ha sex med en svart man. Nästa helg hade jag en afroamerikansk vän som behöver sin bil reparerad så jag berättade för honom att ta den över. När vi var nästan färdiga sa Lisa att hon skulle göra sig redo att shoppa och sedan hon hade städat visste jag att hon skulle ta en dusch.

Card image cap

Början av en kort affär

Jag kan fortfarande komma ihåg den dagen så tydligt, jag kan fortfarande höra regnet som faller ute och smaken av svetten på huden. Det var fyra månader före min sjuttiende födelsedag och jag hade bott med vänner under skollov, då jag arbetade i en annan stad några timmar hemifrån. Dagen började i stort sett densamma som alla andra.

Card image cap

Kusins ​​fru

Jag är abhi 25 år. Det här är en verklig händelse för två år sedan. Jag har en kusinbror som blev gift med sreya, 5,6 meter, en skön 27-årig tjej. Efter det äktenskap besökte de båda mitt hem och vi gick ut för att se och se alla. Efter några dagar att slå mitt college var stängd i 1 vecka. Då bestämde jag mig för att tillbringa de dagarna där.

Card image cap

Dorothy, The 40 Year Old Next Door

Dorothy var början på min kärlek till mogna kvinnor. Dorothy var skild och bodde hos sin mamma i duplex bredvid. Dorothy var allt jag kom att älska i en kvinna - mörkhårig, sexig, flytande, lite knubbig, men bara så mycket, en bred rumpa och bebisbärande höfter och fina medelstora bröst. När jag var tonårsmamma hade kvinnan bredvid ett öga på mig.

Card image cap

Fångat av mamma

Jag sitter vid min datorläsningshistorier, blir en knullig kåt gnutning med min kuk, tagit mina kläder så jag kan onanera och klämma mina bröstvårtor när Rex min irländska setter kommer in, jag svänger min stol runt och öppnar mitt ben så att han kan se min våta fitta. Jag lät honom slicka mina våta fingrar när tungan börjar slicka mitt ben upp till min fitta, hans tunga är lite grov men fyller bra.

Card image cap

Jag tänker på en ny vän

Jag öppnar min dator till berättelserna och såg mitt namn och blev väldigt kåt började behärska bat, jag ringer min mamma så att hon kunde komma över, min man var ute i stan och jag behöver prata med någon, en mamma skulle vara den person att prata med. Tja, jag väntade på henne att komma över det skulle ta en halvtimme, jag började titta på en porr av lesbisk.

Card image cap

Det kände mig så bra

Det hände när jag var 14. Jag var ganska populär, skolan och många pojkar älskade mig. Ändå intresserade inte alla pojkar mig. Jag började precis tänka på sex och så. Ändå visste jag att jag skulle vilja ha någon som skulle få mig att må bra. En dag var jag ensam hemma med min hund som var en Saint Bernard som heter Jacob.

Card image cap

ÄLskar min pappa-Annas första gång

"Jag har länge väntat på min lilla duva", viskade Paulus till sin dotter Anna. Allt du behövde var att fråga, jag skulle ha låtit dig, och jag trodde du visste det, "svarade hon att dra hennes pappas mun till henne stickande nippel. " Nibble det pappa, få det att bli allt piggigt som det gör när jag drar på dem.

Card image cap

Jag och min GF

Ja det var en natt i min gfs hus och hon började bli ganska kåt, så hon satte på lite porr på sin bärbara dator och hon glidde över mig sängen började gnugga min ständigt växande kuk, så jag började kyssa henne och började gnugga hennes fitta, medan hennes föräldrar låg ner och tittade på tv. hon släckte mig och slängde min kuk ut och började suga mig, porrspelet spelade och hon kopierade allt som var där.