sv.e-administracja.net

Rollspel stories 2020

Card image cap

Kemi Tutor

Klassrummet var varmt och luften stagnerade. Återigen befann jag mig själv och glider in och ut ur sömnen. Ögonlockens ögon kändes tunga, och min arm tycktes inte vilja hålla huvudet med mycket styrka. Kemiläraren pågick om viktiga saker som troligen skulle vara på provet. Men efter en timme i sinnet, fördömda förklaringar som inte var meningsfulla, och det vore inte meningsfullt förrän jag granskade efter klassen, var min hjärna full för maximal.

Card image cap

Stort hus

Sätt dig själv i mina skor, det här är en historia som jag och min partner skrev tillsammans och gjorde att man skrev om stycken. hoppas lika mycket som vi gjorde Det finns en grupp människor. Sex par. De har alla ätit och dricker utomhus, eftersom det är varmt och soligt. Luften är laddad med el eftersom alla vet varför de är där.

Card image cap

Gisslan

Gisslan av Firebird. Kylies fitta läppar dök upp. Hela hennes kropp var både upphetsad och rädd. Att lägga ansiktet ner på en svimnings soffa var inte hennes idé om roligt men. Skyttlarna som ansluter hennes anklar och handleder bakom skinkorna var starka och kalla. En bollgag hade i stor utsträckning skjutits in mellan tänderna när hon hade hjältat försökt slåss mot sin angripare innan hon tvingades in i bilens bagage tidigare på kvällen.

Card image cap

En Hot & Erotic Rollspel

Hej Alla ISS-fans och läsare! Det; s Playboy igen med ny gåva till dig. Idag ska jag lägga upp ett rollspel som har hänt med en av mina sexvänner. Jag hoppas att alla älskar dig. vänligen skicka din feedback på [email protected] Jag är Ovilash från Dhaka City, Bangladesh; Ålder: 26 nu, gör min MBA och jobb.

Card image cap

Min Kvinna Tycker Det Grovt

Min tjej och jag har alltid haft ett mycket sexuellt förhållande. Det var baserat på fysisk attraktion från dag ett. Några månader i vår fortsättning upptäckte jag vad hon verkligen tyckte om. Det var ganska uppenbart att hon tyckte om att vara sexuellt dominerad av mig. I sängen älskade hon mig att ta full kontroll och använda henne som min leksak.