sv.e-administracja.net

Real sex stories 2020

Card image cap

Entwined Souls: Connection.

Scenen var bullriga och överfulla. Chatter, musik och skratt fyllde luften. Så såg jag honom. Det dyrbara ögonblicket stod stilla. Jag vaknade lite och var fascinerad om vem den här främmande figuren var. Hans ögon höll min blick och jag rörde mig. Vem var den här främlingen som hade stoppat mig i mina spår?

Card image cap

Picnicen

Jag kommer ihåg de långa semesterns långa semestrar. Daska och jag bestämde mig för att ha en pic-knick i veckans slut. Jag sa till henne att vi kunde gå till Bradgate Park för dagen, vi kunde gå från mitt hus till där. Hon frågade om det var någonstans bort från folkmassorna som gick dit i veckans slut.

Card image cap

Back seat petting

Som tidigare sagt brukade vi gå ut i slutet av veckan på fredagskvällar. Det var nära jul så vi bestämde oss för att åka till Burton på Trent den kvällen, vi tog två bilar Richard och min en Ford Zodiac raka sex, bänkstolar, tre växelspaltbyte, för dem som gillar att känna den typen av sak. Vi gjorde några pubar i staden, sedan bestämde oss för att gå tillbaka ner A50 till Coalville för en indian.

Card image cap

Blow Job

Jag tänkte på andra inlägg att lägga upp här och en bra kom till mig (det var inte allt som kom lol). Jag spenderade tid med en vän, man, lite äldre än mig men fortfarande snygg, fräck och alltid kåt. Vi diskuterade någonting och allt som alltid och han slutade gå för att justera hans klädsel (till vänster eller rätt på morgonen killar?

Card image cap

Ray's birthday treat. Me cuckold

För de av er som har rött mina första två bloggar vet min fru att modellera strax efter att vi var gifta. En del av sysslorna var att hålla hennes pubar i gott skick, hon skulle trimma dem med en fin triangel men jag hade alltid avundsvärt uppgift att raka sina läppar, det slutade alltid med att vi hade kul.

Card image cap

Risky

Danielle var granne och student. Ganska lite yngre än mig själv. Hon hade en fantastisk figur och axel längd mörkt hår. Jag brukade äga en lägenhet i Liverpool centrum där jag bodde med min flickvän Sam. Vi hade varit där ett år då Danielle flyttade in i lägenheten ovanför oss. Vi hade nog inte ens träffat varandra, men för det faktum brukade hon irritera helvete av Sam och jag, så mycket så att jag var tvungen att gå uppför trappor för att slå på dörren några gånger när musiken blev för mycket.

Card image cap

Watching Women Pee

För några dagar sedan var jag på chatt och jag blev tillfrågad "Vad ingår du i?". Bland mitt svar nämnde jag att jag gillar att titta på kvinnor kiss. Jag började komma ihåg vad som fick mig till den här "sporten". Här är min historia, låt mig veta vad du tycker om det, jag har haft glädje att komma ihåg händelserna sedan .

Card image cap

3 Kvinnor ... En dag

Jag hade en flickvän då, för ca 8 år sedan, och vi bodde tillsammans. Jag var dock i militären och tillbringade större delen av tiden borta från hemmet. Vi bodde i nordväst, men jag var baserad i Plymouth. Det var för frestande att komma upp till skam och det var precis vad jag gjorde (som nämnts i en tidigare tråd, offentligt kön) Vid ungefär samma tid hade jag just upptäckt Internet dating och sex webbplatser.

Card image cap

Amsterdam del 1!

Jo vi sa att vi skulle uppdatera er alla, det här är del ett! Vi reste till London på torsdagskvällen och kom fram till hotellet vi trodde vi hade bokad, bara för att få veta att du inte är bokad här (3 *) du är bokad precis längs vägen på vårt systerhotell (5 *). Jo det var vägg till vägg marmor, med massor av silver och låt oss bara säg ganska plysch.

Card image cap

Bästa erfarenhet

Hej alla Kära läsare Om några grammatiska misstag i min berättelse ursäkta mig och det är min första historia här. Jo, jag är singel / aldrig gift från Secunderabad. Jag träffade en kvinna genom en av min väns vän en gång. Hon tänker blåsa ... presenterades för henne av min väns vän. Vi båda hälsade varandra och talade en stund och vi gick.