sv.e-administracja.net

Mind control stories 2020

Card image cap

Slut på sommaren

Alison bosatte sig i hennes stol vid poolens sida och startade sitt senaste arbetsdagskifte som livräddare på badorten. Den yttre poolen var trångt idag. I hennes röda baddräkt var det svårt att gömma sin tonade simmarens kropp och långa ben som följde med att vara 5'11 ", de flesta av" pappor och män "hade problem med att dölja sina stjärnor.

Card image cap

The Boy With The Golden Cum - Kapitel 1

Denna berättelse följer på från "Drugged By My Cum, kapitel 16" av dandalk, och föreställer vad som kan hända nästa. Det här kommer inte att ge mycket mening om du inte har läst den utmärkta serien Drugged By My Cum, alla 16 kapitel. För att dandalk, tack för inspirationen och jag hoppas du tar detta i andan är det tänkt, som en hyllning, inte en rip-off.

Card image cap

Mind Powers rock intro

Mind Power Rock. Intro Obs! Det här är min första historia och jag har riktigt bra idéer, så lämna många kommentarer som du vill. Det här är också en fictionhistoria, det är inte riktigt. Inget kön i detta kapitel. Men läs det och du kommer att hitta det bra. Denna berättelse berättas i första personen.

Card image cap

Drugged By My Cum Kapitel 16

Jag gick Marisa hem och kysste hennes farväl. Efter middagen gick jag över till Terrys med en ren Kit Kat bar. Jag hade Terry gå ner på mig medan jag satt i sängen när hennes dotter Melanie knäböjde sig bakom mig och kyssade mig på nacken, glidde händerna över hela kroppen och sprang tungan över mina öronbackar.

Card image cap

Min Pee 2

"Ricky, var uppmärksam!" Skällde Baker, min femte periodlärare. Jag kunde inte koncentrera mig; allt jag kunde tänka på var erfarenheten i badrummet. När han drack min söta käke gjorde pojken allt jag berättade för honom. Jag hade honom helt under min kontroll. Jag behövde hitta någon annan att testa på, men jag visste inte vem eller hur .

Card image cap

The Boy With The Golden Cum - Kapitel 8

(Mulder njuter av hemmet med Melanie och hennes mamma Terry när de förväntade besökarna anländer) Terry kontrollerade spionhålet, då öppnade dörren och höll bakom den för att dölja sin nakenhet från allmänhetens syn, och Yamamoto-familjen kom in i klädseln i en rad olika kjolar och toppar. Alla delade de fina kännetecknen hos japansk skönhet - porslinshud, glansigt jet svart hår, smala kroppar, höga kindben, orientaliska ögon.

Card image cap

The Boy With The Golden Cum - Kapitel 4

Mulder gick in i mötesrummet i ganska disheveled state. Han hade inte förväntat sig kallas tillbaka till huvudkontoret ganska snart, och han hade knappt tid till en snabb dusch innan den svarta helikopteren landade på hotelltaket för att hämta honom och lämnade Miss Shell djupt och sovande, hennes nya vibrator kasserade bredvid henne, dess batterier platt.

Card image cap

The Boy With The Golden Cum - Kapitel 12

Mulder tillbringade en underbar natt i sängen med Annie King, mor till Geri och Debi, och nyutnämnd porrfilm. Hon hade varit så kåt efter denna uppgift att Mulder anlagde mer än en gång till Good Girl spell, och hon hade spenderat åldrar suger sugen på sin kuk när han låg bara halvvågen. De hade sin första riktigt bra knulla när det tidiga gryningsljuset filtrerade in i sovrummet, och Mulder pumpade en stor mängd cum djupt inuti henne.

Card image cap

The Boy With The Golden Cum - Kapitel 5

Mulder tillbringade fredag ​​på kontoret av herr Pulaski, huvudansvarig för Gregs skola, metodiskt kallade in tjejerna på Gregs lista och få dem överlämnade över till hans kontroll via ett telefonsamtal till Greg. Han var också på utkik efter möjliga rekryter för Magic Potion-produktion, flickor med riklig vaginal sekretion.

Card image cap

My Pee

Det har alltid varit något lite konstigt om mig. I mitt åttonde år fick jag äntligen reda på vad det var. När jag var omkring 9 märkte jag något konstigt som händer med min kropp; min kissa specifikt. Varje gång jag peed, det skulle lukta så bra. Den var stark och söt, nästan som en blomma, och den gyllene färgen gjorde den oemotståndlig.