sv.e-administracja.net

Filippinska sex stories 2020

Card image cap

My Anonymous Fuck

Anonymous Fuck Som med några av de historier som publicerades här ägde dessa händelser nyligen rum i våra liv. Vi ville dela den med någon så här är vad som hände. Njut. Min fru "Mary" och jag "Jim" har varit tillsammans i över tolv år. Vi har inga barn och leder ett mycket hektiskt arbetsschema 5 dagar i veckan.

Card image cap

Night Drives

Hej folk, Först tack för kommentarer till några av mina historier. Jag ser att det finns människor som älskar djur soories så jag kommer att fortsätta sätta upp dem. Jag antar att det här är en fru som delar sedan min man Steve lät mig spela på ett ärahål i flera timmar sent en natt. Det är helt sant.

Card image cap

Första MFM

Allt började med att titta på vuxna videor med flera involverade partner. De var mestadels med minst två män och en enda kvinna. Jag måste erkänna att tanken på flera killar som var tillfredsställande för mig, var en bestämd nytta. Jag kommer inte ihåg vem det var att försöka detta. Vi har varit gifta i 15 år och vi har ett underbart sexliv.

Card image cap

Jag fick också min mamma och min professor

Bilderna liknar deras utseende, du kan tänka dig:). Jag har läst en berättelse om en mamma och en professor här så Jag tror jag borde också dela. Jo, jag är 19 år gammal från Filippinerna och idag blir föräldrar och lärarrelationer större. Jag har alltid varit en guidad pojke från mina föräldrar och jag respekterar dem, och jag är också nära med min professor som undervisar fotografi vid ett känt universitet.

Card image cap

Sue var borta och Jan ville spela.

Min fru var borta i några dagar för en vän 30 th födelsedag - jag kunde inte komma undan så jag stannade hemma. I går kväll kom jag hem från jobbet och tog av sig för att ta en dusch och bestämde mig för att släcka mig innan jag gjorde det. Jag låg på sängen och hade ett gott långsamt handarbete och tänkte på hur Det var bra att det var att min fru gjorde det för mig och avslutade mig muntligt.