sv.e-administracja.net

Kvinna disciplin stories 2020

Card image cap

REAL Cinderella

REAL Cinderella av Firebird ([email protected]) Låt oss se. Vart ska jag börja. Jag är helt naken. Mina ankler är bundna och så är mina handleder. Mina överarmar dras bakåt för att tvinga huvudet längre ner på min mans kuk. Det luktar och jag tror att den enda gången han tvättar sin kuk är när det är i min mun.

Card image cap

The Red Thong

Hans hand landade på hennes rövkinnar ... upprepade gånger ... med stor kraft ... "Jag kommer inte sluta tills din röv är så röd som den billiga, ful du slår! " Hon snubblade, men hennes tong blev blöt våt också. " Du trodde verkligen inte att jag skulle tycka om det här hemliga tyget, nu gjorde du? " Han drog tängen djupt inuti hennes slits.

Card image cap

Min dotter är min sexslav Del 1

Första lite backround: Im 6 "7 mörkt brunt hår och mycket muskulär. Jag har en fantastiskt vacker dotter som jag inte har kunnat se på grund av min ex-fru. Men hon hade en krasch i sin bil och nu ska jag få min Kristy tillbaka! Jag körde till flygplatsen och kramade henne när hon inte letade "pappa !

Card image cap

Helgen

En helg i hemmet Lördag morgon anlände och Gary vaknade runt 6:00. Diane sov fortfarande när han kom ur sängen och krypte sig ur sovrummet. Han gjorde kaffet i sin stol och tittade på morgonnyheterna. Morgonen var som så många andra som han tittade på nyheterna, kontrollerade e-postmeddelandena och bara avslappnad och tänkte på hur han saknade att vara på gården.

Card image cap

Han äger mig - del jag

Allt började för 6 månader sedan, när min pojkvän bröt upp med mig ... plötsligt var jag tvungen att betala alla räkningar av mig själv. Jag ville verkligen bo i vår lägenhet, eftersom det är svårt att hitta bostäder i staden, men sanningen är att det är för dyrt för mig ensam. Räkningar började bygga upp och jag hamnade djupare och djupare i skuld.