sv.e-administracja.net

Ex-flickvän historier 2020

Card image cap

Fyra gånger en natt

Marnie kom över att umgås med mig en natt och hon och jag satt på soffan; hon hade ett par blå jeans, sneakers och en vit t-shirt. Hon var uttråkad hemma och ville göra någonting. Så marnie och jag tittade på en film jag hyrde, hon lade huvudet på axlarna och överensstämde och jag lade min arm runt henne och lade min hand på benet.

Card image cap

Från e-post till Ex GF Christine ....

Följande är separata meddelanden från min ex Christine, jag trodde att id bara ger var och en i ett inlägg så att du har mer att njuta av! 1. Jag skulle gärna gå upp till dig med den lilla outfiten som du gillar, inget underkläder, dra dig upp mot väggen med mig, kyss dig, kyss längs nacken, linda dina armar runt mig bara kysser dig.

Card image cap

Sue blev en arrogant, snobbig liten tik som alltid tyckte att hon och hennes familj var bättre än de flesta på jorden. Jag började träffa henne när hon var bara 15 och på grund av hennes attityd hade hon inte många vänner. Inom 2 veckor blev jag jävla henne varje dag. Första gången var på mina föräldrar vinden. Jag knullade henne på golvet och såg blodet dropp ur hennes fitta, så jag visste att hon berättade sanningen när hon sa att hon var jungfru.

Jag kan inte berätta hur många gånger jag skulle få henne att strippa skarpa rumpa nakna och rida på så sätt i vår bil. Jag skulle köra ner i interstate, sakta ner när jag drog bredvid en semi, bara så att de kunde få en bra titt på hennes fitta och hennes fasta små bröst. Hon skulle vilja gömma ansiktet, men jag vägrade förfrågan och sa att hon skulle titta direkt på dem medan du håller din fitta öppen.

Card image cap

Slutty Ex-Girlfriend Gangbanged

För några år sedan bröt jag upp med en tjej som jag daterade i ungefär sex månader. Jag fick henne att fuska på mig en natt när jag kom hem från jobbet tidigt. När vi träffades för första gången trodde jag att hon var snäll av en slus eftersom jag hade sett henne ut tidigare vid några av de lokala barerna och hon tycktes alltid ha många killar hänger runt och pratar med henne.